Koning Boudewijnstichting toont topstukken op BRAFA

30 mei 2022

Bezoek onze stand (115) op BRAFA en kom tussen 19 en 26 juni, in Brussels Expo op de Heysel, genieten van een deugddoende portie cultuur. Herbron u tussen ons indrukwekkend Belgisch erfgoed, ontdek er onze recente aanwinsten of pik een interessante lezing mee, want ook dit jaar ‘host’ de Koning Boudewijnstichting de BRAFA ART TALKS op haar stand.

De eyecatcher van onze stand is een skelet van een wolharige neushoorn die leefde tijdens de ijstijd. Een ander, niet te missen topwerk is de hanger Medusa. Een meesterwerk van Philippe Wolfers dat internationaal aanzien wordt als een icoon van de art-nouveaujuweelkunst.

Houdt u van oude kunst, of verkiest u moderne en hedendaagse kunst? Er is voor ieder wat wils. Een 17e-eeuws Zicht op Antwerpen en 18e-eeuwse decoratieve stukken van topkwaliteit uit de vermaarde collectie de Looz, gaan er in dialoog met hedendaags porseleinwerk van Piet Stockmans, abstracte kunst van Wyckaert of Drybergh, en een topwerk van de wereldbekende Belgische kunstenaar Pol Bury.

Praktische info:
Brafa kunstbeurs van 19 tem 26 juni 2022
NIEUWE LOCATIE!: Brussels Expo, Heysel
Open van 11 tot 19 uur
Nocturne op donderdag 23 juni
Meer info: www.brafa.art

Meer info over de Koning Boudewijnstichting en haar inzet voor ons erfgoed?
De Koning Boudewijnstichting zet zich al meer dan 30 jaar in voor de bescherming van ons erfgoed. Naar jaarlijkse gewoonte presenteert ze op BRAFA een selectie van haar recentste aanwinsten (aankopen en schenkingen) aan het publiek.