Laatste weken om expo Servais te bezoeken

25 februari 2022

Stap binnen in een wereld tussen magie en realisme. Nog tot 6 maart 2022 kan u in het BELvue museum onze gratis tentoonstelling bezoeken, gewijd aan Raoul Servais, de Belgische pionier van de animatiefilm. Ontdek er zijn werk, zijn artistieke processen, zijn zoektocht naar innovatieve technieken, maar ook zijn liefde voor ‘de kunsten’, het surrealisme, Paul Delvaux en vele andere verrassende dingen.

Raoul Servais, François Schuiten en de andere tentoonstellingsmakers leggen u in deze video uit waarom u deze tentoonstelling niet mag missen!

Over de tentoonstelling Raoul Servais

Een eerbetoon aan de internationaal gereputeerde filmmaker en Belgische pionier van de animatiefilm, Raoul Servais. Met een vijftigtal originele tekeningen, decorstukken, affiches en zelfs de apparatuur waarmee hij zijn films maakte. Een gratis tentoonstelling georganiseerd door het Erfgoedfonds van de Koning Boudewijnstichting, waaraan Servais een groot deel van zijn grafisch werk schonk om het toegankelijk te houden voor de volgende generaties.

Geraakt u er niet of wilt u nagenieten van uw bezoek? Dan kan u ook een kijkje nemen in de 360° virtuele tour van deze tentoonstelling.

Meer info over de tentoonstelling

Meer info over het documentatiefonds Raoul Servais