Op naar 2021!

24 december 2020

Het Erfgoedteam van de Koning Boudewijnstichting wenst u heel fijne feestdagen en een schitterend 2021!

2020 was een jaar vol uitdagingen. Als antwoord daarop pakte de Stichting uit met digitale alternatieven om u te laten kennismaken met haar collectie. Daarnaast boden we ook steun aan mensen en organisaties die onder de crisis te lijden hadden.

Profiteer van de feestdagen om van thuis uit de tentoonstelling ‘Camiel Van Breedam’ in de Bibliotheca Wittockiana te ontdekken. Laat u op ons YouTube-kanaal verleiden door het mysterieuze universum van Didier Comès. En als u niet in het BELvue museum geraakt voor een bezoek aan de tentoonstelling ‘Comès. Over Schaduw en Stilte’, kies dan ook daar voor een 360° virtuele tour.

Vanaf januari 2021 wacht ons ongetwijfeld weer een bijzonder rijk en boeiend jaar. We kijken er al naar uit om u in januari terug te zien tijdens een unieke editie van BRAFA, die helemaal online zal verlopen. Vanaf 24 september kunt u zich in het BELvue museum dan weer laten onderdompelen in de wereld van Raoul Servais. Het Erfgoedfonds organiseert er een tentoonstelling over een van de meest vernieuwende Belgische filmmakers van de 20ste eeuw en een echte pionier van de animatiefilm.