Tentoonstellingen

Op deze tentoonstelling komt u alles te weten over de art nouveau en art deco! Ontdek er ook 4 boekbanden uit het Fonds Michel Wittock van de Koning Boudewijnstichting. Nog tot 25 mei 2017 in de CIVA Stichting.

Een Cobra-tijdschrift met coverontwerp van Pol Bury uit het archieffonds Christian Dotremont is nu in BOZAR te zien in de retrospectieve tentoonstelling over Pol Bury.

Verschillende kunstwerken uit onze collecties zijn deze maanden te bezichtigen in tentoonstellingen in binnen-en buitenland, waaronder enkele werken in het Victoria and Albert Museum en de Royal Academy of Arts in Londen.

Voor het 10de jaar op rij presenteert de Koning Boudewijnstichting haar recentste aanwinsten op de BRAFA kunstbeurs. Dit jaar kunt u er ondermeer een werk van de jonge Anthony Van Dyck ontdekken en een zelfportret van Jacob Jordaens. Van 21 tot en met 29 januari.

Terwijl drie andere stukken van de Schat van Oignies het mooie weer maken in het Metropolitan Museum in New York, maakt de mijter deel uit van een tentoonstelling in het al even prestigieuze Victoria and Albert Museum in Londen.

Pagina's