Tentoonstellingen

Paul Dumont, Ann-Kristin Källström, Grace Sippy, Julianne Ricksecker en Charlotte Massip zijn de laureaten van het Fonds René Carcan. Het Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, wil met de prijs de grafische kunsten internationaal promoten.

Wist u dat er vele verschillende technieken gebruikt werden om Koptisch textiel te vervaardigen? En dat de collectie Fill-Trevisiol hier enkele prachtige voorbeelden van telt? Kom er meer over te weten in de nieuwe presentatie van het Koninklijk Museum van Mariemont.

Stem tot 15 februari 2018 voor uw favoriet grafisch werk en kom de door de jury geselecteerde werken ontdekken in de Bibliotheca Wittockiana. Van 15 februari tot 14 april 2018.

Ook dit jaar toont het Erfgoedfonds haar recente aanwinsten op de Brafa kunstbeurs: tekeningen van Wolfers, Belgische art nouveau tegels, striptekeningen van Jacobs en een uniek 17de eeuws zicht op Brussel. Welkom op onze stand, van 27 januari tem 4 februari 2018.

Op zoek naar een activiteit tijdens de kerstvakantie? Bezoek dan zeker deze tentoonstelling in het FeliXart Museum, met een werk van Jean-Pierre Maury uit het Fonds Neirynck als een van de schoolvoorbeelden van de Belgische geometrische abstracte kunst.

Pagina's