Fondsen en projecten

Het Fonds Graaf Thierry de Looz-Corswarem kon een zeldzame set van vier grote zilveren toiletdozen verwerven. Ze zijn voortaan te bezichtigen in het Brusselse Jubelparkmuseum.

Paul Dumont, Ann-Kristin Källström, Grace Sippy, Julianne Ricksecker en Charlotte Massip zijn de laureaten van het Fonds René Carcan. Het Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting, wil met de prijs de grafische kunsten internationaal promoten.

Met de prijs Baron Velge steunt de Koning Boudewijnstichting onderzoek naar de geschiedenis van de Tweede Oorlog. Als laureaat geeft historicus Florent Bayard een reeks conferenties aan de ULB. Schrijf u hier in voor de prijsuitreiking en zijn slotconferentie over ‘Mein Kampf’ op 22 februari 2018.

Het Fonds Fravanni geeft, voor de 3de maal op rij, een CD uit van een jonge talentvolle muzikant. Ditmaal brengt violiste Anna Göckel een virtuoze uitvoering van de Integrale Sonaten en Partita van Bach.

Kom op zondag 11 februari 2018 in BOZAR genieten van het orgeltalent en de improviseerkunst van Stéphane Mottoul, de nieuwe laureaat van de Prijs Hubert Schoonbroodt.

Pagina's