Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van onze recente nieuwsberichten.
Via het keuzemenu rechts kunt u de nieuwsberichten per thema raadplegen.

Het Erfgoedfonds kocht de eerste Art-nouveauboekband in België vervaardigd! Een bijzonder werk van Henry van de Velde, nu voor iedereen te bewonderen in de Bibliotheca Wittockiana.

Het MSK Gent steekt haar permanente collectie in een nieuw kleedje. Nieuwe parcours, ongeziene werken, dialoog tussen oud en nieuw en zoveel meer! Kom zeker ook de Ensor en Spilliaert uit onze collectie ontdekken in deze nieuwe setting!

Het Fonds Jean Capart nodigt u uit om de uitzonderlijke erfenis van deze internationaal gerenommeerde Belgische egyptoloog te komen ontdekken, op haar lanceringsevent op 1 en 2 december 2017. Schrijf u hier in en neem deel aan lezingen en rondleidingen door verschillende experts.

Het Fonds Léon en Marcelle Courtin-Bouché steunt de aankoop, de conservatie, de restauratie en de valorisatie van kunstwerken van Belgische kunstenaars door de tijden heen. Projecten kunnen tot 19 oktober ingediend worden.

Het Louise Vanden Bulckefonds wil het behoud en de restauratie van historische tuinen en parken in Vlaanderen aanmoedigen. Projecten kunnen tot 16 oktober ingediend worden.

Pagina's